Joaquin haalt keihard uit naar Aragones

6 oktober 2006, 10:46

Het is nog altijd onrustig rond de nationale ploeg van Spanje. Na het verlies tegen Noord-Ierland (vorige maand) bood bondscoach Aragones zijn ontslag aan, maar de nationale bond wist hem er van te overtuigen om te blijven. Sindsdien is de situatie echter niet beter geworden, vindt aanvaller Joaquin. "Het is één grote chaos."

Joaquin, die niet tot de Spaanse selectie voor het kwalificatieduel met Zweden behoort, vindt dat Aragones er een potje van maakt. "De nationale ploeg is een grap, een grote chaos. Luis Aragones heeft geen flauw idee welke kant hij op moet", zegt de 25-jarige aanvaller van Valencia tegenover het Spaanse Punto Radio. 

"Ik weet dat het, met het oog op mijn kansen om voor de nationale ploeg te spelen, niet verstandig is om dit te zeggen maar ik wil mijn hart laten spreken. Dit is mijn mening, zo simpel is het. Of ik mezelf onder Aragones nog terug zie in de nationale ploeg? Het enige wat ik kan doen ik goed spelen bij Valencia. Hopelijk kan ik op die manier het vertrouwen van de bondscoach terugwinnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen