Van Basten wilde Koevermans voor Vennegoor

6 oktober 2006, 19:53

Danny Koevermans is in beeld bij Oranje. De spits van AZ was de belangrijkste kandidaat om eventueel Jan Vennegoor of Hesselink te vervangen, indien de spits van Celtic te geblesseerd zou zijn om mee te reizen naar Bulgarije. Althans, dat kan geconcludeerd worden uit uitlatingen van bondscoach Marco van Basten in Sofia.

Van Basten praatte vrijdag in Sofia over de blessure van Vennegoor of Hesselink, die donderdag door zijn enkel ging. "We moeten zaterdag kijken hoe het met hem gaat", aldus de oefenmeester. "Voor de wedstrijd zullen we hem nog testen om te kijken wat mogelijk is."

Een vervanger voor Vennegoor of Hesselink roept Van Basten niet op, omdat hij liet weten dat zijn eerste reserve ook niet inzetbaar is. Die eerste reserve is blijkbaar Koevermans, zo onthulde hij. "Het oproepen van een nieuwe spits was lastig geworden omdat ook Danny Koevermans geblesseerd schijnt te zijn. Ik denk dat er nu ook wel uitkomen met Jan."

Koevermans kwam ruim een seizoen geleden naar Alkmaar en zat vorig jaar vooral op de bank. Als breekijzer bewees hij echter regelmatig zijn waarde. Dit seizoen lijkt hij een vaste basisplaats veroverd te hebben in Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen