El Hamdaoui heeft zin in lange revalidatie

Koen Freriks
7 oktober 2006, 17:42

Willem II-aanvaller Mounir El Hamdaoui blijft ondanks een ernstige kruisbandblessure positief denken. In het bekerduel tegen de amateurs van Flevo Boys liep hij deze kwetsuur op. Hij moet zes tot acht maanden revalideren. Komende week wordt hij geopereerd en daarna begint El Hamdaoui met revalideren. 

"Alles heeft een reden, dus deze blessure ook. Zo sta ik in het leven. Je wordt van teleurstellingen alleen maar sterker. Ik ben nuchter en gelovig. Dat is mijn houvast', laat hij optekenen in het Brabants Dagblad

''Ik heb zin in de revalidatie. Ik weet uit ervaring hoe mooi het is om elke dag vooruitgang te zien", zo vertelt de 22-jarige die begin dit seizoen als veelbelovend talent overkwam van Tottenham Hotspur.

Bij Willem II zijn ook Anouar Hadouir en Iwan Redan geveld door een kruisbandblessure. Hadouir is daarvan inmiddels hersteld, maar liep in het competitieduel tegen Roda JC een geïrriteerde knie op en kan voorlopig nog niet in actie komen. Redan moet nog even afwachten. ''Het is fijn als je voorbeelden hebt van spelers die van zo'n blessure zijn teruggekomen. Je kunt naar hun ervaringen luisteren, maar je moet het toch helemaal zelf doen. Een carrière kun je nou eenmaal niet plannen. God bepaalt alles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen