Smith kraait victorie met stuntend Schotland

8 oktober 2006, 07:49

Niet wereldkampioen Italië, vice-wereldkampioen Frankrijk of outsider Oekraïne, maar Schotland is na drie speeldagen de trotse koploper in Groep B. De ploeg van manager Walter Smith wist zaterdag verrassend te winnen van Frankrijk (1-0), waardoor de Britten inmiddels negen punten uit drie duels hebben. 

Walter Smith, de manager van de Schotten, voelt zich momenteel dan ook koning te rijk. "Dit is een fantantisch resultaat, voor mij is het de mooiste prestatie uit mijn loopbaan", zegt de oefenmeester over de historische zege van zijn elftal over Frankrijk. "We stonden de gehele wedstrijd onder druk, maar zijn in onszelf blijven geloven. We wilden graag een rol van betekenis spelen in de groep, maar negen punten uit drie wedstrijden is natuurlijk een start waar we alleen maar van konden dromen."

Komende woensdag moet Schotland alweer vol aan de bak. De mannen van Walter Smith moeten op bezoek bij Oekraïne, een ander land dat zich koste wat kost wil kwalificeren voor het WK. Schotland wacht dan ook een heet avondje, weet Smith. "Het zal een zware wedstrijd worden, maar we reizen in ieder geval naar Kiev met enorm veel vertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen