Kehl mogelijk rest van het jaar buitenspel

9 oktober 2006, 10:12

Borussia Dortmund-trainer Bert van Marwijk kan vermoedelijk ook de komende maanden geen beroep doen op Sebastian Kehl. De Duitse international liep in augustus een blessure op aan zijn knie en is er een stuk slechter aan toe dan in eerste instantie verwacht werd. Waar doktoren snel de hoop uitspraken dat Kehl in september alweer zou kunnen voetballen, lijkt de Duitser nu pas in 2007 weer te kunnen spelen.

Kehl liep zijn blessure op tijdens het eerste competitieduel van het seizoen, tegen Bayern München. Sindsdien gaat het slecht met de verdedigende middenvelder, die afgelopen zomer nog deel uit maakte van de Duitse selectie voor het WK. "Ik maak me zorgen om Kehl", zegt Van Marwijk dan ook in het Duitse Kicker

"Tot dusver heeft hij in elf weken slechts elf dagen voluit mee kunnen trainen, dat is natuurlijk veel te weinig. Mogelijk is hij pas aan het begin van de tweede competitiehelft, medio januari, weer helemaal in topvorm", aldus de sombere Van Marwijk. 

Bij Kehl zelf lijkt de moed inmiddels in de schoenen te zijn gezonken. "Ik ben verdrietig, verbaasd en teleurgesteld", zegt de international. "Mijn herstel loopt helemaal niet zoals ik gehoopt had. Er gaan te veel dingen momenteel nog verkeerd, een snelle rentree moet ik uit mijn hoofd zetten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen