Interne strubbelingen bij Rapid Boekarest

10 oktober 2006, 10:30

Het rommelt bij Rapid Boekarest. De Roemeese ploeg bood trainer Razvan Lucescu deze week een nieuw contract aan, maar de oefenmeester heeft besloten hier niet op in te gaan. "Eerst moet de club er maar eens voor zorgen dat mijn spelers verbeterde contracten krijgen", zegt Lucescu tegen persbureau Reuters. 

Rapid Boekarest was vorig jaar één van de revelaties van het UEFA Cup-toernooi. Na zeges op onder meer Feyenoord sneuvelde de ploeg pas in de kwartfinale, uitgerekend tegen stadgenoot Steaua. Dit seizoen gaat het echter een stuk minder. De ploeg is weliswaar weer doorgedrongen tot de poulefase van het UEFA Cup-toernooi, maar in de competitie staat Rapid op een bescheiden achtste plek, zestien punten achter koploper Dinamo.

Volgens trainer Lucescu hebben deze slechte resultaten te maken met de situatie binnen de club. "Het bestuur doet moeilijk over de nieuwe contracten van mijn spelers en dat gaat ten koste van de concentratie", moppert hij. Lucescu kreeg zelf al wel een mooi nieuw contract aangeboden, maar legde dit resoluut aan de kant. "Mijn spelers zijn belangrijker dan ik. Eerst moet de situatie rond mijn spelers opgelost worden, daarna komt mijn nieuwe contract pas weer in beeld."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen