Willem II hoopt op Belgische aanvaller

10 oktober 2006, 15:21

Willem II hoopt zich te kunnen versterken met Patrick Dimbala. De 24-jarige aanvaller uit Kongo zit zonder club en traint voorlopig mee met de Tilburgse selectie. Dimbala moet de personele problemen in de aanval van Willem II, waar aanvallers Redan en El Hamdaoui aan de kant staan, tijdelijk oplossen. 

"Dimbala kan bij twee Belgische ploegen tekenen, maar wil het eerst bij Willem II proberen", zegt Willem II-trainer Dennis van Wijk in het Brabants Dagblad. "Hij kan als diepe spits of vanaf de rechterflank spelen. Hij is geen echte afmaker, maar wel een type voetballer dat Willem II nog niet heeft. Hij is een snelle speler, die goede momenten met slechte afwisselt, en stond in het verleden te boek als een groot talent. Hij is nu een beetje tussen het wal en het schip geraakt", aldus de oefenmeester.

Van Wijk wil Dimbala dolgraag aan zijn selectie toevoegen, maar wel op één voorwaarde: "Patrick moet topfit zijn. Hij moet direct inzetbaar zijn, bij twijfel doen we geen zaken", aldus de voormalig trainer van het Belgische Roeselare.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen