'Ronaldinho komende zomer naar AC Milan'

11 oktober 2006, 16:14

Volgens het toonaangevende Franse sportblad l'Equipe vertrekt Ronaldinho na dit seizoen bij FC Barcelona. De Braziliaan staat nadrukkelijk in de belangstelling van AC Milan en volgens het Franse blad is een transfer slechts een kwestie van tijd. Afgelopen maandag zouden de broer en de zaakwaarnemer van Ronaldinho al een goed gesprek hebben gehad met Silvio Berlusconi, de voorzitter van de Italiaanse topclub.

Ook afgelopen zomer was er al sprake van dat Ronaldinho naar AC Milan zou vertrekken, maar destijds leken dat slechts loze geruchten. Nu lijkt een transfer van de Braziliaanse balgoochelaar echter dichterbij dan ooit. Silvio Berlusconi wil niets liever dan Ronaldinho naar Milaan halen en is bereid om daarvoor diep in de buidel te tasten. De ploeg is bereid om een jaarsalaris van twaalf miljoen euro op tafel te leggen voor de superster, die momenteel bij FC Barcelona voor een slordige acht miljoen op de loonlijst staat.

Ronaldinho heeft in Barcelona nog een contract tot medio 2010. Als Barcelona hem verkoopt, kan het dan ook een forse transfersom vragen. Hierdoor lijkt ook voor de Catalaanse club een vertrek van de superster niet geheel onbespreekbaar. Verwacht wordt in ieder geval dat AC Milan in de loop van het seizoen contact zal zoeken met de Catalaanse clubleiding om over een transfer te praten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen