Groep C: Blamage Hongarije op bezoek bij Malta

Ger
11 oktober 2006, 19:55

Hongarije heeft woensdagavond een blamerende wedstrijd afgewerkt tegen Malta. De eilandbewoners waren in Groep C verrassend met 2-1 te sterk. Door de nederlaag kan Hongarije plaatsing voor Euro 2008 eigenlijk al vergeten.

Andre Schembri was de grote man bij de thuisploeg. Hij scoorde twee keer en bezorgde Malta daarmee de eerste punten in de EK-kwalificatie. Tussendoor maakte Sandor Torghelle gelijk. Door de overwinning passeerde Malta Hongarije. Beide landen hebben nu drie punten. Malta had daar drie wedstrijden voor nodig, Hongarije vier.

Hakan Sükür is het scoren nog niet verleerd. De 35-jarige Turkse spits bezorgde zijn land in groep C een 5-0-overwinning op Moldavië. Sükür scoorde vier keer. De wedstrijd werd in Duitsland gespeeld. Turkije zit nog altijd de straf uit die het kreeg opgelegd na de rellen tijdens het verloren play-off duel voor het WK tegen Zwitserland. Turkije ligt met negen punten uit drie duels goed op koers voor het EK 2008. 

Griekenland staat er hetzelfde voor na de zege van 4-0 op Bosnië-Herzegovina. De treffers kwamen op naam van Feyenoorder Angelos Charisteas (strafschop), Christos Patsatzoglou, voormalig Heerenveen-aanvaller Georgios Samaras en Katsounaris.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen