Boutahar: "Niets liever dan naar de ArenA"

Ger
13 oktober 2006, 10:57

Na lovende woorden van Ajax-trainer Henk ten Cate hoopt Saïd Boutahar op een transfer naar de Amsterdamse club. "Als zo'n grote trainer aangeeft dat hij het in je ziet zitten, doet dat wel iets met je. Ik weet zeker dat meneer Ten Cate me een betere voetballer kan maken", aldus Boutahar in De Telegraaf.

Ten Cate liet onlangs in VI doorschemeren te overwegen om Boutahar naar Ajax te halen. De middenvelder van NEC voelt zich vereerd door de Amsterdamse interesse. "Ik wil niets liever dan naar de ArenA. Daarnaast is Ajax een club die niet alleen in Nederland, maar in de hele wereld tot de verbeelding spreekt. Het is voor iedereen een droom om daarvoor te mogen voetballen."

Boutahar denkt dat zijn spel bij de Amsterdammers beter tot zijn recht komt. "Het technische en tactische niveau van een topclub als Ajax ligt natuurlijk hoger dan bij NEC. Voetballen in een kleinere ruimte ligt mij van nature beter. Daarmee haal ik het beste in mezelf naar boven. Ik ben na dit seizoen transfervrij en hoop op een belletje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen