Koeman beslist zaterdag over inzetbaarheid Farfán

Ger
13 oktober 2006, 15:42

Ronald Koeman hakt zaterdag de knoop door of hij met Jefferson Farfán aan het thuisduel met Roda JC begint. De spits is nagenoeg hersteld van een hersenschudding, die hij drie weken geleden tijdens een duel met Feyenoord opliep.

Patrick Kluivert ontbreekt ook nog steeds in de PSV-selectie. "Ik weet niet wanneer Patrick weer fit is", verklaarde Koeman. "We geven hem de tijd die hij nodig heeft." De Eindhovenaren hadden het de afgelopen vier jaar voor eigen publiek moeilijk met Roda. De landskampioen won slechts één van de laatste vier ontmoetingen in het Philips Stadion.

PSV en Roda beginnen zondagmiddag hun onderlinge ontmoeting met de wetenschap dat ze twee punten minder hebben dan koploper Ajax. Het duel met de Limburgers betekent voor PSV de eerste zware wedstrijd in een serie van drie. De club stuit woensdag op Galatasaray in de Champions League en gaat zondag op bezoek bij AZ. "Dat wordt niet makkelijk", beseft Koeman. "Daarom ben ik blij dat iedereen fit van alle interlands is teruggekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen