Mourinho woedend over blessures keepers

15 oktober 2006, 01:06

Jose Mourinho was allesbehalve blij na de wedstrijd van Chelsea tegen Reading. De ploeg had Mourinho had weliswaar gewonnen, maar de blessures van doelmannen Petr Cech en Carlo Cudicini zorgden er voor dat de Portugees toch een beroerd gevoel overhield aan het duel met de promovendus.

Vooral de manier waarop Cech geblesseerd raakte, wekt de woede van Mourinho. "De jongen mag blij zijn dat hij nog leeft", overdrijft de Portugees de situatie enigszins. Cech moest het veld verlaten met een hoofdwond, na een wilde charge van Stephen Hunt. "Die overtreding was een schande. Onvoorstelbaar dat zulke overtreding niet hard bestraft worden. Hopelijk kan de FA nog actie ondernemen."

Cech liep zijn blessure al na twintig seconden op. In de laatste twintig seconden van de wedstrijd viel vervolgens ook de vervanger van de Tsjech, Carlo Cudicini, geblesseerd uit. "Hij kwam heel ongelukkig neer", zegt Mourinho over de blessure van zijn tweede doelman. Cudicini moest het veld verlaten met een zuurstofmasker en nekbrace, waardoor gevreesd wordt voor een zware blessure. Mourinho weet echter nog van niets. "Het enige wat ik kan doen, is wachten op het rapport van het ziekenhuis."

"Het is van de zotte dat spelers zo met elkaar omgaan", foetert Mourinho tenslotte. "Spelers hebben helemaal geen respect meer voor elkaar, zo lijkt het soms. Boos zijn heeft geen zin, ik krijg er mijn keepers niet mee terug", treurt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen