Atletico wint, maar verliest Petrov

15 oktober 2006, 01:15

Atletico Madrid heeft zich gemeld in de top van de Spaanse competitie. De ploeg won zaterdag met 2-1 van Recreativo Huelva, waardoor het nu knap derde staat in de Primera Division. Toch had de zege van de Madrilenen een zwart randje. De Bulgaar Martin Petrov viel immers geblesseerd uit en men vreest dat hij een zware knieblessure opgelopen heeft.

"Martin heeft zelf het gevoel dat het helemaal fout zit", zegt trainer Javier Aguirre over de blessure van zijn speler. "We zullen morgen met hem naar het ziekenhuis gaan, waarna we een diagnose krijgen. De hele ploeg is geschokt, deze blessure is ingeslagen als een bom", stelt Aguirre vast.

Mocht Petrov inderdaad lang uit de roulatie zijn, dan is dat al de tweede tegenslag voor Atletico binnen enkele dagen. Eerder deze week scheurde immers Maxi Rodriguez, één van de grote steunpilaren van het elftal, zijn kruisband.

Petrov liep zijn blessure na ruim een half uur op, na een ogenschijnlijk onschuldig duel met een tegenstander. Op dat moment was de stand nog 0-0. Na rust dreigde zelfs een compleet rampscenario voor de thuisploeg toen Huelva op 0-1 kwam, maar doelpunten van Fernando Torres (strafschop, 71ste minuut) en supertalent Agüero (77ste minuut) zorgden er voor dat de punten in Madrid bleven.