'Nederland en Roemenië plaatsen zich voor EK'

15 oktober 2006, 09:40

Niet Bulgarije of Slovenië, maar Nederland en Roemenië gaan zich kwalificeren voor het EK van 2008. Dat heeft een poll van FCUpdate.nl uitgewezen. Liefst zestig procent van onze bezoekers verwacht dat de Nederlanders en de Roemenen de twee tickets voor het Europese eindtoernooi voor zich op zullen eisen.

De eerste twee teams uit de poule kwalificeren zich rechtstreeks voor het EK en volgens jullie zullen dit Roemenië en Nederland zijn. De combinatie Nederland-Roemenië (60 procent) kreeg aanmerkelijk meer stemmen dan de combinatie Nederland-Bulgarije (26 procent). Dat is opvallend, aangezien de Bulgaren na gelijke spelen tegen Roemenië en Oranje toch prima papieren hebben om zich bij de top-twee te spelen.

Dertien procent van onze bezoekers verwacht niet dat Oranje zich zal kwalificeren. De combinatie Roemenië-Bulgarije kreeg tien procent van de stemmen, terwijl er ook mensen zijn die denken dat Roemenië en Slovenië (één procent) of Bulgarije en Slovenië (drie procent) zich zullen plaatsen voor het toernooi in Oostenrijk en Zwitserland.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen