Lazaridis was het niet eens met beleid Hiddink

Koen Freriks
16 oktober 2006, 01:03

Australisch international Stan Lazaridis uitte het afgelopen weekend in de Engelse media felle kritiek op het beleid van Guus Hiddink, die het afgelopen WK bondscoach was van Australië. "Het leek net of Hiddink me mentaal en fysiek kapot wilde maken."

"Om eerlijk te zijn, was ik waarschijnlijk een van de laatste spelers die hij in zijn selectie opnam. Toen Guus de leiding kreeg, was ik niet een van zijn favorieten. Ik stond altijd achteraan in de rij en speelde slechts één of twee duels onder hem. Het leek net of Hiddink me mentaal en fysiek kapot wilde maken tijdens sommige trainingen. Ik stond op het punt om in te storten", zo vertelde hij in The Daily Telegraph.

De routinier heeft ondanks zijn kritiek toch respect voor de topcoach. "Of ik hem een kerstkaart stuur? Dat betwijfel ik, maar ik respecteer hem. Ik speelde niet onder hem op het WK en daar werd ik natuurlijk niet blij van. Het is echter interessant dat ook Mark Schwarzer kritiek had op zijn 'people-management'. Hij speelde namelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen