Yildirim wil in winterstop weg bij Heerenveen

16 oktober 2006, 13:23

Ugur Yildirim heeft opnieuw gedreigd om SC Heerenveen te verlaten. Nadat hij in de zomerstop al liet weten allesbehalve gelukkig te zijn in Friesland, heeft hij nu alweer zijn zegje gedaan in de media. Tegenover het ANP liet hij weten dat hij wil vertrekken als hij de komende periode niet vaker aan spelen toe komt. 

Yildirim is dit seizoen geen basisspeler in het elftal van trainer Gertjan Verbeek en kan niet leven met zijn rol als reserve. "Net als iedere voetballer, wil ik veel spelen. Ik voel me goed en dat weet de trainer. Ik speel veel met het tweede en dat gaat uitstekend. In de winterstop kijken we verder. Als er dan niets aan de situatie is veranderd, moet er een oplossing komen. Een vertrek bij Heerenveen is in dat geval het beste, dat weten zij ook."

"Ik ben op dit moment niet bezig met andere clubs, dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over. De beslissing ligt ook niet bij mij, want ik heb nog een doorlopend contract. Wel heb ik de afspraak gemaakt met Heerenveen dat ze meewerken aan een transfer als ik in de winterstop nog geen uitzicht heb op een basisplaats en daar ben ik blij om."

Momenteel kiest Verbeek in de aanval voor Lasse Nilsson, Rob Friend en Afonso Alves. In de eerste weken van het seizoen zorgde dit trio voor veel doelpunten, maar inmiddels is er zand in de Friese aanvalsmachine gekomen. Liefst vijf wedstrijden op rij wist de ploeg al niet meer te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen