Sevilla aast op transfervrije Pizarro

16 oktober 2006, 14:17

Bayern München dreigt Claudio Pizarro aan het eind van dit seizoen transfervrij te verliezen. De 28-jarige aanvaller uit Peru weigert vooralsnog om zijn aflopende contract bij de Duitse kampioen te verlengen en staat nadrukkelijk in de belangstelling van regerend UEFA Cup-houder Sevilla

Bayern opende enkele weken geleden de onderhandeling met Pizarro, maar deze gesprekken liepen al snel vast. Pizarro, die de laatste weken een vaste basisplaats heeft bij Bayern, zou volgens de clubleiding zijn hand hebben overspeeld door een veel te hoog salaris te eisen. "Als hij evenveel wil verdienen als Shevchenko, moet hij ook presteren als Shevchenko", zei Karl-Heinz Rummenigge cynisch over de eisen van de Peruviaan.

Sevilla lijkt nu de lachende derde te worden. Het contract van Pizarro loopt na dit seizoen af, waardoor de Zuid-Amerikaan transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. Sevilla heeft zich, via sportief directeur Ramon Rodrigues Verdejo, inmiddels al gemeld bij de zaakwaarnemer van Pizarro om over een transfer te praten. Verwacht wordt dat de Spaanse club binnen afzienbare tijd ook met Pizarro zelf rond de tafel zal gaan zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen