Beckham wil terug in nationale ploeg

17 oktober 2006, 10:40

David Beckham hoopt nog altijd op een terugkeer in de nationale ploeg van Engeland. De voormalig aanvoerder werd onder bondscoach Steve McClaren nog nooit opgeroepen, maar hoopt dat daar in de toekomst verandering in komt. 

Onder voormalig bondscoach Sven-Göran Eriksson was Beckham als aanvoerder een vaste waarde in de nationale ploeg van Engeland. Tijdens het WK bewees hij bovendien zijn waarde door enkele belangrijke doelpunten en assists voor zijn rekening te nemen, maar toch zette Erikssons opvolger Steve McClaren de technische middenvelder na het WK direct buiten de selectie. 

Dat doet nog altijd pijn, laat Beckham weten in Revista de la Liga. "Ik vind het heel moeilijk om naar de nationale ploeg van Engeland te kijken, nu ik er zelf geen deel meer van uitmaak. Dat gevoel zal voorlopig niet verdwijnen, tenzij ik weer terugkeer in de selectie. Ik hoop nog steeds dat ik een nieuwe kans krijg."

De Engelse ploeg zit momenteel, na het puntenverlies tegen Macedonië en Kroatië, in een moeilijke fase. Dat hoort er bij, vindt Becks. "In het voetbal heb je nu eenmaal goede, slechte en moeilijke wedstrijden. Dat hoort er bij, het kan niet altijd goed gaan. Engeland heeft veel potentie, ik weet zeker dat de ploeg zich zal herpakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen