Bayern zonder routinier Scholl naar Portugal

17 oktober 2006, 11:26

Bayern München treedt woensdag tegen Sporting Lissabon aan zonder Mehmet Scholl. De 36-jarige middenvelder heeft besloten om niet af te reizen naar Portugal, omdat hij te veel last heeft van een spierblessure. Scholl is geen basisspeler bij Bayern, maar heeft als invaller al regelmatig zijn waarde bewezen.

Bayern-trainer Felix Magath kan wél beschikken over zijn twee Nederlanders, Mark van Bommel en Roy Makaay. Of beide spelers ook in de basis zullen staan, is voorlopig nog onduidelijk. Van Bommel is zeker van een basisplaats, maar Magath weet nog niet welke aanvallers hij de wei in zal sturen. Afgelopen weekend, tegen Hertha BSC, stelde hij met Pizarro, Podolski en Makaay drie aanvallers op. De kans dat hij dit in Portugal ook zal doen, is klein. "We hoeven hier het spel niet te maken, Sporting moet komen", realiseert de oefenmeester zich.

Bayern München won haar eerste twee Champions League-duels, waardoor het met zes punen bovenaan staat in Groep B. Sporting verzamelde vier punten uit haar eerste twee wedstrijden en staat daarmee op de tweede plaats.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen