Onderhandelingen Utrecht en Braafheid vastgelopen

17 oktober 2006, 15:40

Edson Braafheid dreigt na dit seizoen transfervrij de Galgenwaard de verlaten. De talentvolle linksback weigert zijn contract, dat medio 2007 afloopt, te verlengen. "Het geduld van de club is behoorlijk op de proef gesteld. Ergens moet de grens worden getrokken", zegt de teleurgestelde Foeke Booy.

FC Utrecht is al sinds november 2005 bezig om het contract van Braafheid te verlengen, maar heeft haar pogingen nu gestaakt. De reden: Braafheid en zijn zaakwaarnemer wilden pas in januari 2007 praten over een nieuw  contract. Dat schoot bij de Utrechtse clubleiding in het verkeerde keelgat. 

"Ik ben zeer teleurgesteld. Hij denkt waarschijnlijk toch anders over de toekomst dan wij. Dan scheiden de wegen. Het geduld van de club is behoorlijk op de proef gesteld. Ergens moet de grens worden getrokken. Wat dit betekent op sportief vlak kan ik nu nog niet zeggen. FC Utrecht moet verder en dat belang is groter", vult trainer Foeke Booy zijn preses aan.

Braafheid debuteerde in het seizoen 2003/2004 bij FC Utrecht in het betaald voetbal en is sinds vorig seizoen een vaste waarde in het elftal van Foeke Booy. In totaal speelde hij al ruim zeventig wedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen