Ook Pizarro heeft genoeg van nationale ploeg

Ger
17 oktober 2006, 18:21

In navolging van clubgenoot Mark van Bommel heeft ook Claudio Pizarro bedankt voor het nationale elftal. De aanvaller van Bayern München wil niet meer uitkomen voor Peru onder leiding van bondscoach Franco Navarro. De twee kregen afgelopen week een conflict naar aanleiding van twee oefenduels tegen Chili.

Pizarro kwam alleen de eerste wedstrijd in actie en keerde daarna terug naar Duitsland. Hij wilde zich met Bayern München voorbereiden op de topper tegen Hertha BSC van afgelopen zondag (4-2). Pizarro schreef in dat duel één doelpunt achter zijn naam.

Navarro reageerde boos op het vroege vertrek van Pizarro. Dat pikte de aanvaller weer niet. "Ik heb officieel toestemming gekregen van de Peruaanse voetbalbond om eerder terug naar Duitsland te gaan." Dinsdag schreef Pizarro een brief. "Het enige dat ik erover kan zeggen, is dat ik onder Navarro niet meer voor Peru wil spelen", aldus de duidelijk taal van Pizarro. 

Eerder deze maand onderbrak Van Bommel zijn loopbaan bij Oranje. De middenvelder wil niet voor Nederland uitkomen zolang Marco van Basten bondscoach is. Ruud van Nistelrooy is min of meer dezelfde mening toegedaan.

Overigens bedankte ook de Bulgaar Stilian Petrov deze maand voor het nationale team. Hij wil niet meer voor Bulgarije voetballen onder leiding van trainer Hristo Stoitchkov.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen