Milan met tien man naar zege bij Anderlecht

Ger
17 oktober 2006, 22:38

AC Milan heeft in de Champions League de volle winst gepakt bij Anderlecht (0-1). Voor de Italiaanse ploeg scoorde middenvelder Kaká met een schitterende uithaal. De Rossoneri moesten vlak na rust verder met tien man na een rode kaart voor Bonera. Door de zege blijft AC Milan koploper in Groep H.

Anderlecht-coach Franky Vercauteren had zijn elftal aangepast aan de Italiaanse opponent. In de stille hoop op een punt bleken de aanvallende intenties bij de thuisploeg beperkt. Bij balbezit van AC Milan zakte de thuisploeg ver terug rond het eigen strafschopgebied. Anderlecht hield regelmatig vijf spelers in de buurt van doelman Zitka.

Bij AC Milan speelde Clarence Seedorf een onopvallende wedstrijd. De middenvelder, de afgelopen dagen veelvuldig in verband gebracht met een rentree in Oranje, hanteerde vaak een te laag tempo. Op zijn centrale positie lijkt hij niet dwingend genoeg om vorm te geven aan het Italiaanse spel. Mbark Boussoufa maakte bij Anderlecht daarentegen een behoorlijk indruk. De in Amsterdam geboren Marokkaan hield met prima acties de verdediging van AC Milan geregeld bezig.

De Italianen koesterden het doelpunt en beperkten zich in het vervolg van het duel vooral tot verdedigen. Anderlecht drukte aan en kreeg twee grote kansen op de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd stuitte Tchite op Dida en vlak voor tijd kopte Juhasz, tot ontzetting van de Belgische fans, op de lat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen