Vitesse wil contract De Mos verlengen

18 oktober 2006, 11:19

Vitesse wil verder met Aad de Mos. Tegenover Omroep Gelderland heeft manager voetbalzaken Jan Streuer de intentie uitgesproken om langer met de ervaren oefenmeester in zee te gaan. Het huidige contract van De Mos loopt medio 2007 af, maar Vitesse heeft de optie om dit contract met één jaar te verlengen. 

Als het aan Streuer ligt, wordt deze optie zo snel mogelijk gelicht. "Het is misschien nog wat vroeg om daarover te praten, maar vast staat dat we erg tevreden zijn over onze trainer", zegt hij. "Als beide partijen tevreden zijn, is er geen enkele reden om niet met elkaar door te gaan."

De Mos kwam deze zomer naar Arnhem en tekende destijds een contract voor slechts één seizoen. Het was echter altijd de intentie van Vitesse om langer met De Mos te werken, benadrukt Streuer. "Aad keerde na twaalf jaar terug naar Nederland, dus hij moest even wennen. Daarom zijn we begonnen met een contract voor één jaar. Het uitgangspunt was echter altijd om langer samen te werken."

Of De Mos zelf ook langer wil blijven, is nog niet duidelijk. De oefenmeester wil voorlopig nog niet reageren op het onderwerp.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen