Goed en slecht nieuws voor Tarvajärvi

18 oktober 2006, 11:39

Niklas Tarvajärvi kan voorlopig nog niet in actie komen voor SC Heerenveen. Verwacht werd dat de Fin binnenkort zijn rentree zou kunnen maken, maar hij te maken met een terugslag in zijn herstelproces. Toch zal Tarvajärvi momenteel niet in zak en as zitten. Heerenveen heeft het contract van de aanvaller immers opengebroken en verlengd tot medio 2011.

De huidige verbintenis van Tarvajärvi, die vorig jaar overkwam van MyPa 47, zou aan het eind van dit seizoen aflopen, maar de Friese club heeft vertrouwen in de fysiek sterke spits. Ondanks de slepende blessure waarmee hij nu kampt, zette de Fin vandaag zijn handtekening onder een nieuw vierjarig contract. 

Het zal echter nog wel even duren voordat Tarvajärvi weer in actie kan komen voor het elftal van trainer Gertjan Verbeek. "Niklas heeft tijdens de revalidatie weer wat last gekregen en dat heeft tot gevolg dat we hem heel voorzichtig brengen. Wanneer hij kan spelen kan ik niet zeggen, maar het gaat nog wel een tijdje duren", zegt fysiotherapeut Erik ten Voorde op de website van de club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen