Preview: PSV op rozen, Inter op rand van afgrond

18 oktober 2006, 13:40

Na twee speeldagen ligt PSV uitstekend op schema. Na de razend knappe zege in Bordeaux (0-1) heeft de ploeg alle troeven in handen. Op bezoek bij Galatasaray kan het vanavond rustig de kat uit de boom kijken en mogelijk zelfs al de genadeklap uitdelen aan de Turken. De luxe-positie van PSV steekt schril af tegen de ellende bij Inter. De koploper van de Serie A wankelt nadrukkelijk en móet winnen van het taaie Spartak Moskou om kans te houden op de achtste finale. FCUpdate.nl blikt vooruit op de Champions League-avond. 

In Portugal vechten Sporting Lissabon en Bayern München om de koppositie in de groep. Bayern won haar eerste twee duels, maar ook Sporting presteert allesbehalve slechts met vier punten uit twee wedstrijden. Met uitwedstrijden tegen Bayern en Inter op het programma, zal Sporting vanavond echter opnieuw punten moeten pakken. Zo niet, dan lijkt de kans groot dat de ploeg de komende weken alsnog buiten de top-twee zal vallen. Bayern daarentegen kan rustig afwachten, in de wetenschap dat ook een gelijkspel een resultaat is waarmee de ploeg thuis kan komen.

In Groep D deelt Valencia voorlopig de lakens uit. De Spaanse ploeg won haar eerste twee duels, waaronder de thuiswedstrijd tegen AS Roma (2-1). Vanavond komt Shaktar Donetsk naar Spanje. De ploeg uit Oekraïne pakte slechts één schramel puntje en mag eigenlijk geen probleem vormen voor het sterke Valencia. Een zege zou de Spanjaarden vrijwel in veilige haven brengen. Als dat gebeurt, moeten Olympiakos Piraeus en AS Roma in een onderling duel uitmaken wie zich samen met de Spanjaarden kwalificeert voor de tweede ronde. Olympiakos maakt dit seizoen een prima indruk, terwijl Roma de laatste weken minder goed in haar vel zit. Als de Grieken er in slagen om Roma te vloeren, nemen ze de tweede plaats in de groep over van de Italianen. Een zege van Roma zou de groep daarentegen vrijwel beslissen. Met nog twee thuiswedstrijden te gaan staat Roma dan immers al op zes punten, wat betekent dat de ploeg nog slechts maximaal vier puntjes nodig heeft om de achtste finale te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen