Groep B: Inter en Bayern doen goede zaken

18 oktober 2006, 22:46

Bayern München staat met anderhalf been in de tweede ronde van de Champions League. De ploeg won woensdag met 0-1 bij Sporting Lissabon, waardoor het na drie duels nog altijd zonder puntenverlies is. Inter profiteerde van de nederlaag van Sporting en is na een benauwde zege op Spartak Moskou (2-1) weer helemaal terug in de strijd om een plaats in de tweede ronde.

Julio Cruz voorkwam dat Internazionale halverwege de groepsfase het uitzicht op een plaats in de tweede ronde verloor. De voormalige spits van Feyenoord tekende met twee treffers in de eerste negen minuten voor een snelle voorsprong: 2-0. Quincy Owusu Abeyie speelde in de tweede helft met Spartak Moskou mee. Hij zag tevreden toe ploeggenoot Pavljoetsjenko in de 54e minuut voor 2-1 zorgde. Het slotoffensief van de Russen leverde geen gelijkmaker op.

De Italianen kwamen door de zege op gelijke hoogte met Sporting Lissabon. De Portugese nummer twee van de groep verloor van Bayern München, dat ook het derde duel in de Champions League won: 0-1. Bastian Schweinsteiger bracht zijn ploeg in de uitwedstrijd bij Sporting Lissabon al na negentien minuten op voorsprong. Mark van Bommel speelde de hele wedstrijd. Hij kreeg de gele kaart. Roy Makaay zat de hele wedstrijd op de bank. Bayern München speelde nagenoeg de hele tweede helft met tien man omdat doelpuntenmaker Schweinsteiger in de 46e minuut zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen