Mourinho: "Barthez niet in beeld bij Chelsea"

19 oktober 2006, 00:01

Diverse media suggereerden woensdag dat Fabien Barthez één van de kandidaten zou zijn om het acute keepersprobleem bij Chelsea op te lossen. De Fransman zou, door de blessures van Petr Cech en Carlo Cudicini, door de Londense club gevraagd zijn om zijn handschoenen opnieuw aan te trekken. Dat is echter onzin, zegt manager Jose Mourinho.

"Ik snap niet waar die verhalen vandaan komen", zegt de verbaasde Portugees over de geruchten rond Barthez. "Misschien heeft een spelersmakelaar iets geroepen, dat vervolgens klakkeloos door de media overgenomen is. Ik kan jullie in ieder geval verzekeren dat hij bij ons niet in beeld is. We zijn louter op zoek naar iemand die ons uit de brand kan helpen. Barthez is geen goede vervanger, hij is alleen een grote naam", aldus Mourinho.

In het duel met Barcelona verdedigde de Portugees Hilario (foto) het doel van Chelsea. Dit deed de 30-jarige doelman uitstekend, want Barcelona slaagde er niet in om hem te passeren. Over tien dagen zal ook Carlo Cudicini, normaal gesproken de tweede doelman achter Petr Cech, weer inzetbaar zijn. Op Cech, die een schedelbasisfractuur opgelopen heeft, hoeft Mourinho dit seizoen echter niet meer te rekenen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen