Braga-trainer ziet AZ als favoriet

Ger
19 oktober 2006, 12:57

Sporting Braga-trainer Carlos Carvalhal heeft AZ in de aanloop naar de confrontatie in de UEFA Cup in de favorietenrol gedrukt. "Voor ons is Europees voetbal vrij nieuw. Bovendien kennen we onze plaats. Wij kwamen uit pot 5 bij de loting en AZ uit pot 2. AZ is daarom favoriet."

De oefenmeester is onder de indruk van het spel van de Alkmaarders. "We hebben AZ tegen Sparta gezien. AZ is een aanvallend team met een van de beste trainers van de wereld. De kansenverhouding is daarom 60-40 in het voordeel van AZ. Want Braga uit of thuis is wel een verschil. Als we in Portugal hadden gespeeld, waren de kansen meer gelijk geweest denk ik. Aan de andere kant, tegen FC Porto waren zij vorige week ook favoriet, en wij wonnen van ze. Zo kan het dus ook gaan."

Carvalhal heeft donderdagavond in het DSB Stadion de beschikking over een vrijwel volledig fitte selectie. "Alleen onze keeper Paulo Santos is een twijfelgeval. Hij heeft last van zijn rug. Of hij speelt, hangt er vanaf of hij de laatste training ongeschonden doorkomt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen