"Buffon in winterstop niet naar Chelsea"

Koen Freriks
20 oktober 2006, 18:52

De kans dat keeper Gianluigi Buffon in de winterstop van Juventus naar Chelsea verkast is zeer klein. Zaakwaarnemer Silvano Martina van de goalie van het Italiaanse elftal heeft immers laten doorschemeren dat de doelman Juve niet zal verlaten.

"Gianluigi heeft het nog steeds naar zijn zin bij Juventus. Hij heeft veel aanbiedingen uit Italië en het buitenland ontvangen afgelopen zomer maar heeft ze allemaal afgewezen. Hij heeft de keuze gemaakt om in Turijn te blijven omdat hij de club wil terugbetalen omdat Juventus hem geholpen heeft een grote keeper te worden. We zijn natuurlijk zeer gevleid als een club als Chelsea een bod uit zou brengen op Buffon, maar ik kan je vertellen dat hij Turijn niet zal verlaten in januari."

Het is echter nog niet uitgesloten dat Buffon komende zomer toch naar Engeland verhuist. "We zullen zien wat er op het einde van het seizoen gebeurd. We hopen dat Chelsea Buffon niet nodig zal hebben en dat betekent dat Cech snel hersteld is. We vinden het erg jammer wat er gebeurd is met Petr Cech. Het is normaal dat een grote club als Chelsea interesse toont in één van de beste keepers van de wereld. Als Chelsea een bod uitbrengt is dat voor elke club moeilijk af te wijzen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen