Pikant duel voor Wiljan Vloet tegen Roda JC

Koen Freriks
21 oktober 2006, 09:00

Zaterdag treffen Roda JC en Sparta Rotterdam elkaar in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Voor Sparta-trainer Wiljan Vloet een pikant duel aangezien hij zwaar onder druk staat en bovendien tegen zijn oude werkgever speelt.

Vloet staat met zijn equipe stijf onderaan in de eredivisie met één punt uit zeven duels. Voetballend gaat het de ploeg goed af, maar in de voorhoede kan het geen potten breken. Het afgelopen weekend werd van AZ met 2-0 verloren. Zaterdag wacht Roda JC in Kerkrade en woensdag moeten de Rotterdammers naar PSV.

Roda JC draait wel een goed seizoen met dertien punten uit zeven duels. Roda JC-trainer Huub Stevens moet het doen zonder captain en centrale verdediger Jan-Paul Saeijs. "Het wegvallen van Jan Paul kunnen wij met meerdere spelers opvangen zoals Ger Senden, Alex Voigt of Boldizsar Bodor. Ik wil echter zo weinig mogelijk veranderen in mijn opstelling om zodoende bepaalde automatismen erin te houden."

Wiljan Vloet heeft wel de beschikking over een fitte ploeg. Stevens vindt dat de club uit 'Het Kasteel' te weinig punten heeft. "Sparta heeft absoluut te weinig punten voor het vertoonde spel. Ik heb de wedstrijden tegen Excelsior en AZ in zijn geheel gezien. Tegen beide ploegen creëerden ze tal van kansen, maar in de afronding faalden ze," vertelt hij op de officiële website van de Limburgers. De opstelling van Sparta zal wederom een verrassing zijn omdat Vloet momenteel een roulatiesysteem hanteert.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen