Vloet: "Wederom compliment aan ploeg"

Koen Freriks
22 oktober 2006, 09:00

Sparta Rotterdam-trainer Wiljan Vloet gaf na het met 2-1 verloren duel tegen Roda JC toch een compliment aan zijn ploeg en wees met een boze vinger naar de arbitrage, die volgens Vloet weer zijn team benadeeld had wegens het niet geven van twee vermeende strafschoppen.

De onder druk staande oefenmeester was niet gefrustreerd en reageerde koeltjes na de zoveelste nederlaag. "Het is jammer dat we weer met lege handen staan. Alweer speelden we prima en waren we bij vlagen de bovenliggende partij. Het is een compliment aan de jongens dat ze in deze moeilijke fase goed spel op de mat kunnen neerleggen. We hadden misschien twee strafschoppen kunnen krijgen, maar alweer hadden we de scheidsrechter niet aan onze zijde. Maar goed, het is niet eerlijk en sportief om na een verloren duel alleen naar de arbitrage te wijzen."

Toch was de Brabander niet geheel tevreden over het vertoonde spel. "Enig verwijt dat ik m'n jongens kan maken, is dat we in de slotfase enkele aardige kansen niet hebben kunnen verzilveren in treffers. Toch is het knap dat we uit bij Roda deze kansen creëerden. We wilden van tevoren hier stunten, dat lukte niet, dan maar woensdag in Eindhoven tegen PSV", aldus een nog hoopvolle Wiljan Vloet.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen