Blessure Stam lijkt mee te vallen

22 oktober 2006, 15:39

De blessure die Jaap Stam vanmiddag opliep, lijkt minder ernstig te zijn dan in eerste instantie gevreesd werd. De verdediger verliet De Kuip lopend en liet direct aan FCUpdate.nl weten dat hij geen ernstig letsel opgelopen heeft.

"Er is, denk ik, een zenuw geraakt aan de buitenkant van mijn knie", vertelt Stam. De verdediger verliet na een half uur het veld, na een duel met Angelos Charisteas aan de zijlijn. Het zag er aanvankelijk slecht uit, omdat Stam door zijn been leek te knakken. "Ik had ineens geen gevoel meer in mijn onderbeen. De medische staf vroeg wat er aan de hand was, maar dat wist ik zelf ook niet. Ik wist alleen dat ik helemaal geen gevoel meer had in mijn been."

Over de wedstrijd was Stam kort. "Natuurlijk heeft Feyenoord ons op sommige momenten geholpen, maar dat is ook de verdienste van Ajax", geeft hij zijn ploeg een compliment. "We zijn de hele week met deze wedstrijd bezig geweest en het is goed om te zien dat we veel kansen wisten te creëren. Na de eerste helft had het eigenlijk al 0-5 kunnen staan", aldus de centrale verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen