RKC wil 'allround middenvelder' halen

24 oktober 2006, 07:56

RKC Waalwijk is druk op zoek naar versterkingen. De Brabantse ploeg wil in de winterstop minimaal één spelers aan de selectie toevoegen. De prioriteit ligt hierbij op het middenveld. Als het aan technisch manager Henry van der Vegt ligt, komt er een 'allround middenvelder' naar het Mandemakers Stadion.

In het Brabants Dagblad laat Van der Vegt er geen twijfel over bestaan: zijn ploeg is druk op zoek naar directe versterkingen. "We zoeken controleur die allround op het middenveld inzetbaar is", vertelt hij. Ook Benjamin de Ceulaer, die mag vertrekken bij Feyenoord, is een optie voor de Waalwijkse club. "Dat is te allen tijde een versterking voor de aanval. Al is het de vraag of we hem kunnen betalen." De Ceulaer speelde vorig seizoen al op huurbasis bij RKC.

RKC heeft, door de transfer van voormalig RKC'er Khalid Boulahrouz naar Chelsea, de financiële middelen om één of twee nieuwe spelers aan te trekken. Toen Boulahrouz twee jaar geleden van Waalwijk naar HSV vertrok, werd immers afgesproken dat de Brabantse club bij een doorverkoop tien procent van de transfersom zou ontvangen. Aangezien Chelsea ongeveer dertien miljoen euro betaalde voor de verdediger, leverde deze transfer de Waalwijkers een bijzonder aardig zakcentje op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen