Bosz: "Léonard is helemaal geen miskoop"

24 oktober 2006, 12:34

Peter Bosz streek enkele maanden geleden ongetwijfeld met grootse plannen neer in De Kuip, maar sinds zijn komst verkeert Feyenoord in zwaar weer. De ploeg draait slecht en bovendien krijgen enkele aankopen van Bosz, zoals Philippe Léonard, veel kritiek. Toch wanhoopt Bosz nog niet. "Feyenoord kan nog derde worden", denkt hij.

In een interview met de GPD-bladen praat Bosz over de huidige stand van zaken bij Feyenoord. Hij verwacht, ondanks de huidige negende plaats, dat zijn ploeg nog in de top-vijf zal eindigen. "Feyenoord speelt dit seizoen voor de plaatsen vier en vijf. Misschien zelfs voor de derde plaats, schat ik in", aldus de technisch manager.

De huidige selectie komt duidelijk tekort, maar volgens Bosz is er geen ruimte voor versterkingen. "Ik heb te horen gekregen dat er nu geen geld is voor versterkingen in de winterstop", vertelt de voormalig middenvelder.

Feyenoord moet het dan ook met de huidige spelers doen, zoals bijvoorbeeld Philippe Léonard. De Belg kwam enkele maanden geleden naar Rotterdam, maar werd tegen Ajax volledig weggespeeld door Tom de Mul. Dat Léonard een miskoop zou zijn, ontkent Bosz echter. "Léonard kan het goed aan. Hij is international van België."

"Het is alleen niet verstandig Léonard tegen een snelle rechtsbuiten te laten spelen als hij geen goede rugdekking krijgt en op het middenveld niet wordt voorkomen dat de pass gemakkelijk kan worden gegeven. Dan is het zelfmoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen