Uitspraak in Italiaanse fraudezaak weer uitgesteld

24 oktober 2006, 16:21

Het begint een terugkerend verhaal te worden, maar de laatste uitspraak in de langslepende Italiaanse fraudezaak is opnieuw uitgesteld. Aanvankelijk was de bedoeling dat er al enkele weken geleden een definitief verdict zou komen, daarna noemde men vrijdag 27 als uiterste datum, maar nu is duidelijk geworden dat er pas maandag 30 oktober uitsluitsel zal zijn.

Dat de uitspraak opnieuw uitgesteld is, heeft volgens de Gazzetta dello Sport te maken met de beladen derby tussen Inter en AC Milan, die voor komend weekend op het programma staat. Een eventuele strafvermindering voor AC Milan zou de gemoederen voor die derby nog meer op scherp zetten, denkt de Italiaanse sportkrant. Het Italiaanse Olympisch Comité (CONI) lijkt dan ook geen risico te willen nemen en wil pas maandag met een uitspraak komen.

De uitsprak van het CONI is bindend en de laatste kans voor Juventus, AC Milan, Lazio en Fiorentina om strafvermindering te krijgen. Alom wordt aangenomen dat de puntenstraffen van deze vier teams enigszins verzwakt zullen worden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen