Yildirim haalt weer eens uit naar Verbeek

25 oktober 2006, 12:42

Ugur Yildirim heeft zich, voor de derde keer dit seizoen, negatief uitgelaten over SC Heerenveen. In Voetbal International laat de Turk weten dat hij van trainer Gertjan Verbeek geen eerlijke kans krijgt. "Concurrentie is goed, maar dan moet die wel eerlijk zijn", aldus de rechtsbuiten, die bovendien aangaf nooit meer uit te willen komen voor het Nederlands elftal.

Ugur Yildirim

Ugur Yildirim

"Op dit moment kom ik simpelweg niet in aanmerking voor een basisplaats", zegt hij. "De trainer geeft de voorkeur aan een heel ander type speler. Lasse Nilsson heeft geen concurrent. Snap je? Ik pas niet in de visie van de trainer, want hij wil op dit moment niet met een specifieke rechtsbuiten spelen. Het heeft dus niets met concurrentie te maken. Concurrentie is goed, maar dan moet dat wel eerlijk zijn."

Aan zijn houding binnen de groep ligt het niet, benadrukt Yildirim. "Het ligt op dit moment niet aan mijn kwaliteiten of aan mijn inzet. Daar is niets op aan te merken. Daarom moet hij niet beginnen over concurrentie. Die verhalen kan hij ophangen tegen een zeventienjarige, maar niet tegen iemand die al acht jaar betaald voetbal speelt. Mij hoef je niet voor de gek te houden."

Deze ene wedstrijd, een oefenduel tegen Engeland, was ook de laatste keer dat hij voor Oranje speelde, liet Yildirim weten. "Ik ga vechten voor een plaats in het Turks elftal en ditmaal is mijn keuze definitief. Maar nu moet ik eerst maar weer eens gaan voetballen, pas dan is een internationale carrière weer aan de orde. Ik wil me terugvechten naar de top. En dat gaat me lukken. Nu zit ik in een dal, maar daar ga ik sterker uitkomen. Dat weet ik zeker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen