AZ denkt weer aan Sulejmani

Ger
26 oktober 2006, 10:04

AZ is Miralem Sulejmani nog niet vergeten. De Servische linksbuiten, die al een stage bij de Alkmaarders achter de rug heeft, werd onlangs op een jeugdtoernooi in Litouwen opnieuw bekeken. AZ trekt het 17-jarige talent mogelijk in de winterstop aan.

"Of we hem aantrekken, is een financiële afweging', laat directeur Marcel Brands weten in De Telegraaf. "Miralem heeft geen contract bij Partizan Belgrado. Hij weigert dat momenteel ook te tekenen. Dat betekent dat wij alleen opleidingskosten verschuldigd zijn bij een transfer."

Volgens Brands is een overgang pas rond de winterstop aan de orde. "We hebben met hem afgesproken dat we dat ook niet voor 5 december zullen doen. Op die dag wordt hij 18 en kunnen we hem als niet-EU-speler eventueel contracteren. We willen geen toestanden als destijds met Leandro bij PSV."

Sulejmani staat te boek als één van de grootste talenten van Servië. Bij Partizan komt hij momenteel, omdat hij weigert zijn contract te verlengen, niet meer aan spelen toe. De aanvaller debuteerde op 16-jarige leeftijd in het eerste elftal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen