Zomer: "Jol doorslaggevend bij Feyenoord-Twente"

27 oktober 2006, 10:16

Ramon Zomer is niet blij met Dick Jol. De centrale verdediger van FC Twente heeft op de website van zijn club geklaagd over de rol van de leidsman tijdens Feyenoord-Twente. Zo zou Jol verzuimd hebben om FC Twente in de eerste helft een strafschop te geven en had de vrije trap waaruit Jonathan de Guzman de 2-1 maakte, nooit gegeven mogen worden. 

"Ik vond het geen vrije trap", zegt Zomer over de bewuste vrije trap waaruit De Guzman het winnende doelpunt maakte. "Als je dan vervolgens ziet dat we in de eerste helft minimaal één strafschop hadden moeten krijgen, vind ik dat Jol een beslissende rol gespeeld heeft in de wedstrijd. Met name Touma werd neergelegd binnen het strafschopgebied", moppert de 23-jarige centrumverdediger.

Orlando Engelaar, een teamgenoot van Zomer, vindt dat Twente de nederlaag vooral aan zichzelf te wijten heeft. Volgens de middenvelder had zijn ploeg voor rust al afstand moeten nemen van Feyenoord. "Als het met rust 0-3 gestaan had, had niemand kunnen klagen. In de tweede helft liepen we te veel en te snel terug. We hadden vooruit moeten blijven spelen", aldus de Rotterdammer in Twente dienst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen