Vitesse toch met Lazovic, zonder Knol

27 oktober 2006, 14:11

Danko Lazovic zal, ondanks dat hij donderdag tijdens een trainingspartij werd ingedeeld bij de reserves, zaterdag in de basis staan bij Vitesse in het duel met Excelsior. Ook Theo Janssen zal, voor het eerst sinds enkele weken, vanaf de aftrap van de partij zijn. Ruud Knol ontbreekt. De verdediger heeft te veel last van zijn rechterknie om in actie te komen.

Naast Knol ontbreken ook de geblesseerden Mads Junker, Eldridge Rojer, Gill Swerts en Michael Jansen tegen de Rotterdamse promovendus. Purrel Fränkel krijgt links in de defensie de voorkeur boven Siebe Blondelle, die veel kritiek kreeg nadat hij in de slotminuut van het duel met NEC een strafschop veroorzaakt had. 

De Mos waakt tegen Excelsior voor onderschatting. "Heerenveen, Willem II en Sparta lieten Excelsior het spel maken, in de verwachting dat de ploeg daar moeite mee zou hebben. Dat liep verkeerd af. Ik vind niet dat er minachtend over Excelsior gedaan mag worden. Heerenveen en Sparta verloren met 3-1, Willem II met 3-2. Dat zegt genoeg over deze ploeg."

Opstelling Vitesse: Wapenaar, Verhaegh, Sprockel, Sansoni, Frankel, Janssen, Kaya, Hersi, Prijor, Esajas en Lazovic

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen