Stoichkov hoopt op terugkeer Petrov

27 oktober 2006, 14:23

Hristo Stoichkov heeft de hoop nog niet opgegeven dat Stilian Petrov terugkeert in de nationale ploeg van Bulgarije. De middenvelder liet enkele weken geleden weten dat hij zich niet meer beschikbaar stelt voor de Bulgaarse ploeg, maar voor Stoichkov is de breuk nog niet definitief. "De deur staat altijd open", liet de bondscoach vrijdag weten.

"Laten we nu even de tijd nemen en de boel laten afkoelen", zegt Stoichkov over het plotselinge afscheid van zijn aanvoerder. "Iedereen moet de komende periode eens rustig gaan nadenken hoe het nu verder gaat en wat de mogelijkheden zijn. Stilian heeft het Bulgaarse voetbal veel gegeven. Als hij op zijn beslissing terugkomt, is er altijd plaats voor hem in de nationale ploeg", aldus de bondscoach.

De pas 27-jarige Petrov gaf, enkele weken na de krappe zege van zijn land op Luxemburg (1-0), aan dat hij niet meer onder Stoichkov wilde spelen. Deze beslissing stond niet op zichzelf, want ook doelman Zdravko Zdravkov en verdediger Iliyan Stoyanov besloten om te bedanken voor de nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen