Stevens kan beroep doen op Van Tornhout

Koen Freriks
28 oktober 2006, 09:00

Roda JC-trainer Huub Stevens kan zondag in het duel met Feyenoord toch beschikken over aanvaller, Dieter van Tornhout (foto). De Belg viel woensadg in de wedstrijd tegen NEC (0-0) geblesseerd uit met een kwetsuur aan zijn knie, maar volgens de oefenmeester is de voormalige Sparta-speler op tijd fit voor het treffen met de Rotterdammers. 

De lange centrumspits kwam in botsing met NEC-doelman Gabor Babos en kon niet meer verder spelen. "De knie van Dieter is niet opgezwollen en als alles normaal verloopt, zal hij inzetbaar zijn", zegt Stevens tegen het Limburgse L1. De oefenmeester waakt voor onderschatting tegen het kwakkelende Feyenoord. "Of Feyenoord nou wel of niet in goede doen is, het blijft een topclub. Zij zullen punten willen wegnemen uit Kerkrade. Dat moeten wij voorkomen door met ondersteuning van het publiek het de Rotterdammers lastig te maken." De oefenmeester moet het doen zonder de langdurig geblesseerden Olaf Rompelberg en Kevin van Dessel. Achter de inzetbaarheid van reserve Vincent Lachambre staat een vraagteken. 

Aanvoerder Jan-Paul Saeijs van de Limburgers hoopt dat Roda JC zelf het spel maakt. "Het is prettig dat zij pas één uitdduel gewonnen hebben dit seizoen. Wij moeten van onze eigen kwaliteiten uitgaan en dan zullen we het hun heel lastig kunnen maken." 

Feyenoord-trainer Erwin Koeman kan geen beroep doen op de geschorsten Nicky Hofs en Pierre van Hooijdonk. Ook zijn Ron Vlaar, Alfred Schreuder, Romeo Castelen en Pieter Collen nog steeds geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen