Charisteas: "Ik ben opgelucht"

Ger
29 oktober 2006, 16:14

Voor Feyenoord-spits Angelos Charisteas was de overwinning op Roda JC (1-2) extra mooi. De Griek scoorde zijn eerste doelpunt in Rotterdamse dienst. De voormalige Ajax-aanvaller reageerde nuchter. "Dat doelpunt deed de ploeg goed. We hebben voor elkaar gevochten", liet hij aan FCUpdate.nl weten.

Feyenoord begon de wedstrijd met op de flanken Stein Huysegems en Tim Vincken en als centrumspits Charisteas. De ploeg kon aanvallend tegen het achterin sterke Roda JC echter weinig creëren. Toch stond de Griekse international vlak voor de thee op de juiste plek om een blunder van Jan-Paul Saeijs keihard af te straffen. "Het was dan geen mooi doelpunt, er kwam geluk bij kijken, maar ik stond wel op de goede plek."

Angelos Charisteas

Angelos Charisteas

Feyenoord heeft in de afgelopen twee speelrondes de maximale score behaald. Tegen FC Twente en Roda JC was het voetballend nog niet in orde, maar er zit progressie in. "Het is ook een kwaliteit wanneer je slecht speelt en toch de drie punten pakt. De ellende van de afgelopen weken hebben we nu van ons afgespeeld. Dit geeft vertrouwen. Wij hebben in de kleedkamer een flink feestje gevierd", zo besluit een lachende Charisteas.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen