Rijkaard: "Ik heb geen problemen met Mourinho"

Ger
30 oktober 2006, 10:05

Barcelona-coach Frank Rijkaard stelt dat hij nooit een probleem heeft gehad met Jose Mourinho, zijn collega bij Chelsea. De twee oefenmeesters staan dinsdagavond in de Champions League opnieuw tegenover elkaar. Tijdens de vorige duels liepen de gemoederen vaak hoog op.

Rijkaard liet echter weten aan de BBC: "Ik heb nooit een slecht gevoel gehad. Mourinho is een fantastische coach en ik heb respect voor zijn werkwijze. Iedereen heeft zijn eigen stijl. Mourinho heeft de afgelopen tijd enkele wijzigingen doorgevoerd in de speelwijze van Chelsea, maar hij blijft uitstekende resultaten boeken. Daar kan ik alleen maar respect voor hebben."

Barça ging twee weken geleden op Stamford Bridge nog met 1-0 onderuit. Door dat resultaat staat de Spaanse equipe op vijf punten achterstand van koploper Chelsea. "We hebben de punten absoluut nodig", geeft Rijkaard toe. "Ik heb niets opgestoken van de wedstrijd bij Chelsea - alleen dat we verloren hebben en niet goed speelden. We zijn Chelsea echter vaker tegengekomen en weten hoe we ze moeten bestrijden. In vergelijking met twee jaar geleden zijn ze bijvoorbeeld niet meer zo snel in de counter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen