Kromkamp: "Tegen Liverpool lekker voetballen"

1 november 2006, 00:15

Nu zowel PSV als Liverpool zeker is van een plaats in de tweede ronde van de Champions League, zijn de komende twee duels voor beide ploegen om des keizers baard. Toch ziet Jan Kromkamp nog een uitdaging. "We moeten nu proberen om de poule te winnen. Dan loot je toch een gunstigere tegenstander in de tweede ronde", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Door de 2-0 zege op Galatasaray heeft PSV tien punten uit vier duels, waarmee plaatsing voor de tweede ronde een feit is. Dat is een unieke prestatie, benadrukt de rechtsback. "Toen de loting bekend werd, had niemand gedacht dat wij ons zo snel en simpel zouden plaatsen voor de tweede ronde", weet hij. "We hebben het gewoon heel goed gedaan."

{image[246694][right-half][]}"Het is fantastisch dat we dit al na vier wedstrijden hebben kunnen bewerkstelligen", gaat hij verder. "Tegen Galatasaray hadden we het in het begin van de wedstrijd lastig, maar in de tweede helft was het een gelopen wedstrijd. Na die rode kaart was het feitelijk over en uit voor die Turken."

De uitwedstrijd tegen Liverpool, over twee weken, is nu bijna voor spek en bonen. "We kunnen daar lekker gaan voetballen. We hoeven ons niet in te graven en te hopen op een puntje, we kunnen er een lekkere wedstrijd van proberen te maken. Als we daar verliezen, is er niets aan de hand."

"Hoewel, eigenlijk moeten we nu proberen om de groep te winnen. Dat kan namelijk een voordeel opleveren voor de loting. Hoewel, een team als Barcelona kan ook tweede worden in de groep. Het is dus een kwestie van afwachten. We kunnen in ieder geval ontspannen toewerken naar de wedstrijd op Anfield Road."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen