Sno: "Een eer dat de bondscoach mij volgt"

1 november 2006, 09:19

Evander Sno is de meest opvallende naam in de 28-koppige voorselectie van het Nederlands elftal voor het oefenduel met Engeland. De pas 19-jarige middenvelder werd deze zomer nog niet goed genoeg bevonden door Feyenoord, maar heeft zich via Celtic in de nationale selectie geknokt. Hoewel hij in Glasgow regelmatig aan spelen toe komt, kwam de invitatie van Van Basten voor hem als een enorme verrassing.

"Ik viel bijna van mijn stoel van verbazing", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "Maargoed, ik wil niet te vroeg juichen, want er gaan nog spelers afvallen. De selectie wordt immers nog teruggebracht. Maar ik vind het een eer dat er door de bondscoach naar mij wordt gekeken en dat ik op dit moment in beeld ben", aldus Sno, die vorig seizoen nog op huurbasis uitkwam voor NAC Breda.

Naast Sno maken onder meer doelman Sander Boschker, Barry Opdam, Ibrahim Afellay, Danny Koevermans en David Mendes da Silva deel uit van de voorlopige selectie van bondscoach Marco van Basten. Edwin van der Sar ontbreekt. Hij heeft besloten om het oefenduel te laten schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen