Arveladze: "We spelen met AZ om de prijzen"

1 november 2006, 09:56

Shota Arveladze heeft een droom. De Georgiër wil, evenals trainer Louis van Gaal, kampioen worden met AZ. Dat is heel lastig, maar het is mogelijk, zegt Arveladze in een interview met Voetbal International. "We zaten vorig seizoen ook al dicht bij de prijzen", aldus de spits van de Alkmaarders.

AZ is de laatste jaren bezig om het gat met de top te dichten. Dat lukt aardig, geeft Arveladze toe. "Maar dichterbij komen is wat anders dan daadwerkelijk kampioen worden. Dat is moeilijk, heel moeilijk."

"Ik heb wel eens het idee dat mensen daar te makkelijk over denken, daar komt heel veel bij kijken. Het is een kwestie van hópen dat we kampioen worden. We zaten vorig seizoen zo dicht bij de prijzen. En laten we wel wezen, een Champions League-plaats is voor deze club toch ook een prijs? Wat dat betreft heb ik niet het idee dat ik bij deze club niet meedoe om de titels", aldus de aanvaller.

Aan trainer Louis van Gaal zal het in ieder geval niet liggen. Arveladze is lyrisch over de oefenmeester. "Het is altijd heet bij Van Gaal, hij is de zon die geen schaduw toestaat. Als voetballiefhebber vind ik het een voorrecht dagelijks met die man te werken. En ik krijg er nog geld voor ook. Eigenlijk zou je ervoor moeten betalen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen