Edmilson walgt van Mourinho

1 november 2006, 11:01

In Barcelona zijn de druiven zuur. De ploeg moest dinsdag op de valreep een gelijkspel toestaan tegen Chelsea (2-2), waardoor het nog flink aan de bak moet om de volgende ronde van het kampioenenbal te bereiken. Na afloop van het duel zorgde echter niet alleen de uitslag, maar ook het gedrag van Chelsea-manager Mourinho voor de nodige frustratie.

De Portugese oefenmeester van Chelsea stond na de late gelijkmaker van Didier Drogba als een bezetene te juichen. Hij maakte onder meer een fraaie, meterslange schuiver over zijn knieën. Dit gedrag schoot bij Barcelona-middenvelder Edmilson in het verkeerde keelgat. De Braziliaan liet duidelijk weten dat hij de Portugees voorlopig niet meer kan luchten of zien.

"Het meest vervelende van de wedstrijden tegen Chelsea is om telkens weer de onzinnigheden uit de mond van Mourinho te horen of zijn arrogante gedrag te aanschouwen. Hij denkt dat hij eigenaar van deze aardbol is, van nederigheid heeft hij nooit gehoord. Mourinho moet eens wat meer zijn mond houden en wat meer werk verrichten. Verder wil ik mijn mond niet vuil maken aan een dergelijk personage", aldus Edmilson.

Bron: Voetbalzone.nl

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen