Groep E: Real wint, Van Nistelrooy ongelukkig

Ger
1 november 2006, 22:58

Ruud van Nistelrooy beleefde woensdag met Real Madrid persoonlijk een minder prettige avond in de Champions League. De Spaanse formatie zegevierde wel in de thuiswedstrijd tegen Steaua Boekarest (1-0), maar de 30-jarige spits liet diverse kansen onbenut.

Aan Van Nistelrooy was zelfs een strafschop, door hem zelf afgedwongen, niet besteed (over en naast). Direct na zijn misser moest de oud-PSV'er in de 74e minuut naar de kant voor Ronaldo. Het doelpunt in San Bernabeu kwam op naam van Nicolita, die twintig minuten voor tijd met een ondoordachte terugspeelbal zijn eigen doelman pijnlijke verraste, 1-0.

Door de benauwde zege kan Real Madrid plaatsing voor de achtste finales in groep E niet meer ontgaan. Twee weken geleden boekte de Spaanse ploeg nog een overtuigende overwinning in Roemenië (4-1).

In het andere groepsduel stelde Olympique Lyon kwalificatie voor de volgende ronde veilig. De Franse kampioen versloeg het nog puntloze Dinamo Kiev met 1-0 door een snelle treffer van Benzema. Arbiter Pieter Vink maakte in Lyon zijn debuut in de Champions League, met drie gele kaarten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen