RBC-trainer Maaskant deelt elleboogstoot uit

2 november 2006, 11:25

RBC-trainer Robert Maaskant heeft als speler van amateurclub Baronie het verkeerde voorbeeld gegeven. De oefenmeester kreeg enige tijd geleden een rode kaart in het duel met de Tilburgse amateurclub SVG, nadat hij een elleboogstoot uitdeelde. De straf voor Maaskant is zwaar (zes duels schorsing), maar volledig terecht. Tenminste, dat vindt Maarten Jansen, het slachtoffer.

In BN/ De Stem doet Jansen, een speler van SVG, zijn verhaal. "Nadat Maaskant zijn medespelers opdracht had gegeven met zijn allen voor de goal te gaan liggen en op de counter te loeren, zei ik tegen hem dat Willem II dat ook had gedaan, maar dat dat weinig resultaat had opgeleverd", vertelt hij.

"Hij zei dat hij de zwarte band jiu-jitsu had en mij wel even een lesje zou leren. Mijn reactie was dat hij de eerste bekende Nederlander zou zijn die ik een klap op zijn bek zou geven. Na de uittrap van onze keeper kreeg ik in een luchtduel een dusdanige elleboogstoot, dat ik zeker vijf minuten niet wist waar ik was. Blijkbaar zit het gebeuren bij Willem II hem nog steeds hoog", zegt Jansen laconiek.

"Dat een man met zo'n status zich zo laat gaan, vind ik belachelijk. Om over de overtreding nog maar te zwijgen", aldus de amateurvoetballer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen