Lekic doet slap Heerenveen de das om

Ger
2 november 2006, 20:30

SC Heerenveen heeft in de UEFA-Cup een terechte thuisnederlaag geleden tegen het Deense Odense BK. Lekic was voor en na rust trefzeker en zorgde voor de 0-2 eindstand. Onder een striemend fluitconcert van de eigen aanhang verlieten de teleurgestelde Friezen het veld.

De enige dreiging van Friese zijde kwam van Ugur Yildirim. Hij zorgde met zijn fluwelen trap voor enkele bekeken voorzetten op de spitsen Alfonso Alves en Rob Friend. De beste kans in de eerste helft was voor Alves die op aangeven van Yildirim de bal vlak voor de doellijn verkeerd raakte.

Vlak voor de thee probeerde Odense de terechte voorsprong nog aan te tekenen op het scorebord. Dat lukte. Via een schot uit de tweede lijn kwam de bal terecht bij de uitstekende spelende Lekic, die helemaal vrijstond en Vandenbussche kansloos liet.

Heerenveen zal het in de komende UEFA-Cup wedstrijd tegen het Italiaanse Parma sowieso moeten doen zonder centrumverdediger Micheal Dingsdag, die donderdagavond wegens zijn gele kaart geschorst is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen